Tredje strake ettmålstap for R&Å

Ole Elias Jacobsen og R&Å tapte borte mot Fjellhamar

R&Å startet høstsengen meget sterkt med tre seiere på de fire første matchene, etter det så har det buttet imot. Mandag gikk Per Arne Nyjordet sitt mannskap på det tredje strake ettmålstapet.

Holum Hansen sendte bortelaget i tidlig ledelse

Det startet imidlertid bra for R&Å-gutta. Lasse Holum Hansen, som var dypt savnet mot Skedsmo sist, var på fra start. Bortelagets taktikk med å kjøre kontringer skulle raskt vise seg å være et vellykket trekk. Det var ikke spilt mange minuttene før R&Å hadde en ball i nettmaskene, men dessverre var assistentdommeren oppe med flagget. 12 minutter ut i kampen kom gjestene på sin tredje kontring, og denne gangen satt den. Lasse Holum Hansen feide av gårde et godt skudd fra like utenfor sekstenmeteren som suste inn i mål.

R&Å-ledelse til pause

Bortelaget, som hadde byttet ut begge stopperne som startet mot Skedsmo, lå kompakte og var gode på kontringer. De ble etter hvert som omgangen steg frem mer og mer baktunge og veien opp ble lengre. Fjellhamar hadde mest ball, men både Marius Preber og Magnus Krefting Hansen kom til gode skuddforsøk.

Lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene med 0-1 ledelse til bortespesialistene R&Å. Etter en omgang hvor hjemmelaget hadde godt tak om ballen, men der gjestene var farligst foran kassa.

Fjellhamar snudde i andre omgang

Andre omgangen var kun tre minutter gammel da Anders Henriksen Kvistad smekket i vei en kanon fra skrått hold helt oppe i vinkelen. Noen minutter senere satte Marius Preber nok en ball i nettmaskene som det ble vinket offside for. Preber var flere ganger nære på å sende R&Å pånytt opp i ledelsen, men det ville seg ikke helt i den avgjørende fasen.

Fjellhamar kjempet seg igjen mer og mer inn i kampen, og etter 70 minutter endte en corner til slutt hos Anders Henriksen Kvistad, som sendte Fjellhamar opp i 2-1.

Mot slutten av kampen presset R&Å på for utligning, var utrolig nærme ved et par tilfeller, men ballen ville ikke inn. Dermed ebbet kampen ut med 2-1 til Fjellhamar.

R&Å ligger etter tre strake tap på 7.plass med 29 poeng. Det er imidlertid kun fem poeng opp til Kløfta på 3.plass, men også kun tre poeng ned til Blaker på 11.plass.

Neste kamp for R&Å er tirsdag 17.september, hjemme mot Eidsvold Turn 2

R&Å stilte med følgende lag: Tobias Bråthen Holt, Patrick Elvethun, Ole Elias Jacobsen, Martin Valberg, Thomas Buseth, Martinus Granum, Magnus Krefting Hansen, Magnus Granmo Finset, Eivind Sveinhaug, Lasse Holum Hansen og Marius Preber.