Tredje strake seier for FUVO-damene

4.div. FUVO mot Skjetten 5-0 (0-0)

Ingen av FUVOs to keeper hadde mulighet til å spille, men heldigvis var utespiller Anna Edvardsen sporty nok til å ta på seg keeperhanskene og gjøre en jobb mellom stengene. En utradisjonell og offensiv keeper kan man trygt slå fast.

Målløst til pause – Skjetten med en spiller mindre

Etter en litt rufsete start på sesongen hvor ballen gikk stang ut, har FUVO-damene nå funnet godformen og stod med to strake seiere før de tok i mot Skjetten til årets sjette seriekamp. Med ny keeper mellom stengene lå det en viss usikkerhet i lufta, og det tok litt tid før FUVO fikk kampen inn i sin bane. Fem minutter før pause fikk en Skjetten spiller sitt andre gule kort og laget måtte derfor spille resten kampen med en spiller mindre. Oda Folmo Myhr fikk en mulighet til å sende hjemmelaget i ledelsen like før pause, men frisparket føyk i nettet bak mål

Auroa Folmo Myhr sendte FUVO i ledelsen fra straffemerket

FUVO satte på turboen i andre omgang og ti minutter ut i omgangen ble Thea Constance Reinertsen feid i bakken inne boksen. Straffen satte kaptein Aurora Folmo Myhr sikkert i mål. Noen få minutter senere var Vilde Aarhus på rett plass og satte inn en retur fra keeper på et skudd fra Oda Folmo Myhr.

Vilde og Oda med to mål hver

Vertene kjørte kampen og produserte flere gode sjanser og etter 75 minutter så var de dags for 3-0 etter at Oda Folmo Myher kjempet til seg ballen, spilte vegg med storesøster Aurora, rundet keeper og scoret.  Helt på tampen av matchen var det tid for Thea Consance Reinertsen show. Hun dro seg elegant forbi et par Skjetten-forsvarere før hun la en fin 45 graders pasning ut til Vilde Aarhus, som fra 14 meter breisidet ballen i høyre hjørne. På overtid kopierte søstrene Folmo Myhr mål nr tre og Oda fastsatte sluttresultatet til 5-0 til FUVO.

5-0 betyr også at ”kriseløningen” i mål, Anna Edvardsen holdt nullen og FUVO klatret opp på 4.plass med 12 poeng etter seks kamper. De har en kamp igjen før de tar sommerferie. Den spilles søndag 25.juni, borte mot Lørenskog

FUVO stilte med følgende lag: Anna Edvardsen, Vilde Rustad Nilsen, Susanne Ødegaard, Thea Hauge, Oda Folmo Myhr, Aurora Folmo Myhr, Thea Constance Reinertsen, Sarah Finstad Hansen, Alice Christin Hilseth Eid, Vilde Aarhus og Eline Krogstad Nilsen. Benyttede innbyttere: Sara Marie Libråten og Mia Iselin Husås