Tredje strake seier for Hvam

Fredrik Olsen scoret ett mål da Hvam tok sin tredje strake seier

6.divisjon   Hvam – Leirsund 5-1 (1-1)

Gjestene tok ledelsen, men Hvam svarte og til pause var lagene like langt

Hvam fortsetter å imponere i årets sesong. Onsdag tok i de mot et Leirsund-lag som stod med to strake borteseire. Det var også gjestene som startet best og tok ledelsen etter ti minutter. Hvamsingene har levert varene i serieåpningen og hadde planer om å stoppe fremgangen mot Leirsund. Halvveis ut i første omgangen utlignet Thomas Wiksaas til 1-1, noe som også var resultatet etter de første 45 minuttene.

Hvam avgjorde matchen med god andre omgang

Fem minutter ut i andre omgang var Wiksaas på rett plass og sendte hjemmelaget i ledelsen 2-1. Toppscorer Henning Torgnesskar ville også være med på leken og etter en times spill økte han til 3-1 med sitt sjuende mål for sesongen. Hjemmelaget hadde nå fått kampen inn i rytme og var det førende laget utpå den nye kunstgressmatta på Hvam. Med tjue minutter igjen å spille satte innbytter Kevin Pihl inn 4-1 og med fem minutter igjen å spille så fastsatte Fredrik Olsen sluttresultatet til 5-1.

Neste kamp er toppoppgjør hjemme mot Bøn

Hvam står nå med tre seiere av tre mulig og en så god målforskjell som 14-3. Fjellhamar 2 og Bøn topper tabellen med fire strake seiere, mens Hvam innehar tredjeplassen med tre strake seire. Disse tre er også de eneste som så langt i sesongen er ubeseiret. Neste match, som spilles onsdag 11.mai, så møtes nettopp Hvam og Bøn til toppkamp på Hvam kunstgress.

Hvam stilte med følgende lag: Morten Henrik Eriksen, Anders Norum, Martin Holter, Sime Holter, Michael Siddle, Even Dahl, Fredrik Olsen, Gøran Haga, Henning Torgnesskar, Tony Kristiansen og Thomas Wiksaas.

Benyttede innbyttere: Simen Andreassen, Stian Bøsterud, Pål Rolstad Nilsen, Kevin Pihl, Kristian Ødemark Hov og Henrik Loe Havukainen Nielsen