Tredje strake seier for Hvam

Simen Holter scoret ett mål for Hvam i målkalaset mot Dalen

Dalen – Hvam 3-9 (2-4)

Hvam har tatt 7.divisjon med storm.Laget stod med to seire etter før møte med Dalen, en motstander de har hatt mange jevne og tette kamper med i 8.divisjon de siste årene. I fjor tapte de hjemme, men slo tilbake på høsten og vant 1-0 på bortebane.

To måls ledelse til pause

Dalen tok ledelsen allerede etter fire minutter. Hvamsingene svarte med mer eller mindre slå knockout på hjemmelaget med tre kjappe scoringer fra 6. til 10 minutt. Marius Rognerud, Fredrik Olsen og Pål Rolstad Nilsen scoret i tur og orden målene som førte laget fra å ligge under med ett mål til å lede med to.

Etter det siste målet kom Dalen mer med i kampen, og skapte nytt liv i kampen da de reduserte til 2-3 før omgangen var halvspilt. Selv om vertene var ferdig med sine scoringer på en god stund, var Hvam langt nær ferdig. De rakk imidlertid kun ett mål før pause ved Marius Rognerud.

Punkterte kampen med fire kjappe scoringer

Etter sidebytte brukte bortelaget et kvarter før de på nytt feide inn fire mål i løpet drøyt ti minutter. Simen Holter satte inn lagets femte, mens Thomas Wiksaas og Nils Stuberg satte in det sjette og sjuende målet for kvelden. Det åttende ble satt helt oppe i vinkelen av en Dalen-spiller. Spikeren i Dalen-kista ble satt inn av Ludvig Wang.I omgangens siste minutt fikk hjemmelaget nok en trøstescoring, slik at sluttresultatet til slutt ble 3-9 i favør Hvam.