Tredje strake seier for R&Å J14

Jenter 14 år  Nivå 1  B-sluttspillet. R&Å mot Kråkerøy 20-19 (11-8)

Lørdag var det duket for ny kamp for R&Å jenter 14 år. Motstander i Neshallen var tabellnabo Kråkerøy. Det lå i kortene at det kom til å bli et jevnt og spennende oppgjør, og det ble det.

R&Å et lite hestehode foran i hele første omgangen

R&Å kom best i gang og tok kjapt ledelsen 4-1, men Kråkerøy hadde på ingen måte tenkt å gi seg uten kamp og etter tolv minutter hadde de tatt igjen to av tre mål. Hjemmelaget svarte med å sette inn tre kjappe. Men Kråkerøy-jentene hang på som klegger og rett før pause reduserte de til 10-8, som til slutt ble til 11-8 etter at kampens toppscorer, Hermine Baugerød Hoel, satte inn sitt første for kvelden.

Var i ferd med å rote bort seieren, men Marte reddet seieren

Nevnte Baugerød Hoel og Martine Lund Bue ga vertene en god start på andre omgangen med to scoringer hver, og etter fire minutter hadde laget opparbeidet seg en femmålsledelse. R&Å-jentene hadde god kontroll til det var fem minutter igjen av matchen. Da våknet gjestene for alvor og med tre scoringer var Kråkerøy plutselig kun ett mål bak. Da R&Å i tillegg pådro seg en tominutter, så det mørkt ut. Enda mørkere ble det da bortelaget utlignet til 19-19. Heldigvis klarte R&Å-jentene å ta seg sammen og med litt over ett minutt igjen å spille satte Marte Bommo Skogholt inn 20-19, som skulle vise seg å bli kampens siste scoring. Etter en nervepirrende avslutning på matchen kunne til slutt R&Å slippe jubelen løs.

Seieren betyr at R&Å ligger på andreplass med tre poeng opp til HK Rygge 2, men med en kamp mindre spilt. Neste kamp for jentene er 14.mars, borte mot et EIF lag som befinner seg helt sist på tabellen.

R&Å stilte med følgende lag: Eline Ailen Langås, Martine Lund Bue (2), Maria Sundet Andresen (1), Marte Bommo Skogholt (3), Hermine Baugerød Hoel (6), Nikoline Etterlid Ringstad (4), Mina Sofie Nilsen (2), Danyela Sannum, Lili Kiss, Milla Rasmussen (1) og Nikolina Cydtzik (1)