Tredje strake seier for Team Nes G19

Ting så ikke akkurat lyst ut etter to kamper med null poeng og 1-20 i målforskjell. Men etter tapene for Gjerdrum og Skjetten 3 har trener Magnus Midling Larsen klart å snu en dårlig start til en kjempeopptur som har resultert i tre strake seire.

2.divisjon Gutter 19 år. Dal – Team Nes 0-3 (0-2)

Komfortabel ledelse til pause

Søndag tok han med seg laget sitt til Dal kunstgress og møte stedets juniorlag. En kamp hvor gjestene styrte første omgangen og var bunnsolide i banespillet. Dal var sterke på dødball og kom til noen halvsjanser. Det var allikevel ingen tvil om hvem som var det beste laget. Etter fjorten minutter sendte Kristoffer Bue bortelaget i teten og halvveis ut i omgangen doblet Niklas Skogly ledelsen.

• Vi ledet komfortabelt 2-0 til pause etter en solid omgang av gutta, er den korte oppsummeringen fra lagets trener

Smultring i to kamper på rad

• Vi hadde god kontroll det første kvarteret etter sidebytte, men så slapp vi Dal inn i matchen. Vi sleit med å punktere matcen, og ga i stedet Dal muligheter til å komme inn i kampen ved at vi var nonchalante og upresise i frispillingene i bakre ledd. Heldigvis klarte vi til slutt å sette inn det viktige tredjemålet
  • Etter at Mikael Flisen satte inn vårt tredje mål, var det ingen tvil om seieren. Deilig med nok en smultring bakover, tre poeng og generelt en god følelse, sier en fornøyd Team Nes-trener Magnus Midling Larsen til Nesfotballen.