Tredje strake seier for Team Nes G19

Ting så ikke akkurat lyst ut etter to kamper med null poeng og 1-20 i målforskjell. Men etter tapene for Gjerdrum og Skjetten 3 har trener Magnus Midling Larsen klart å snu en dårlig start til en kjempeopptur som har resultert i tre strake seire.

2.divisjon Gutter 19 år. Dal – Team Nes 0-3 (0-2)

Komfortabel ledelse til pause

Søndag tok han med seg laget sitt til Dal kunstgress og møte stedets juniorlag. En kamp hvor gjestene styrte første omgangen og var bunnsolide i banespillet. Dal var sterke på dødball og kom til noen halvsjanser. Det var allikevel ingen tvil om hvem som var det beste laget. Etter fjorten minutter sendte Kristoffer Bue bortelaget i teten og halvveis ut i omgangen doblet Niklas Skogly ledelsen.

 • Vi ledet komfortabelt 2-0 til pause etter en solid omgang av gutta, er den korte oppsummeringen fra lagets trener

Smultring i to kamper på rad

 • Vi hadde god kontroll det første kvarteret etter sidebytte, men så slapp vi Dal inn i matchen. Vi sleit med å punktere matcen, og ga i stedet Dal muligheter til å komme inn i kampen ved at vi var nonchalante og upresise i frispillingene i bakre ledd. Heldigvis klarte vi til slutt å sette inn det viktige tredjemålet
 • Etter at Mikael Flisen satte inn vårt tredje mål, var det ingen tvil om seieren. Deilig med nok en smultring bakover, tre poeng og generelt en god følelse, sier en fornøyd Team Nes-trener Magnus Midling Larsen til Nesfotballen.

Neste kamp for Team Nes er allerede i kveld, hjemme mot Rælingen 2

Team Nes stilte med følgende lag. Sigbjørn Nykmark, Ola Haraldseth, Martin Stokke, Heine Risvik Paulsen, Mats Herberg, Mikael Dahl Flisen, Kristoffer Jostein Bue, Magnus Rustad Nilsen, Eirik Ravnkleven Tøndel, Niklas Skogly og Jørgen Rasmus Johannessen.

Benken: Marius Hansen, Kevin Lund, Ludwig Wang og Ådne Skogheim

 

Denne artikkelen ble sponset av

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg