Tredje strake seier til R&Å G16

Kløfta White Tigers – R&Å 48-72

Etter to strake seiere var det et R&Å-lag stinne av selvtillit som tok turen til Slorahallen og lokaloppgjør mot Kløfta White Tigers.

Årnes-gutta «gønnet» på fra start, og opparbeidet seg en solid 12-21 ledelse etter 1.periode. Laget fortsatte å kjøre over hjemmelaget i den neste perioden og hadde i realiteten avgjort kampen før den var halvspilt. Med 20 poengs ledelse kunne Raumnes & Årnes slappe litt av de to siste periodene.

Hjemmelaget var mer på og ga gjestene en tøffere kamp, men R&Å scoret flest i begge periodene og kunne til slutt slippe jubelen løs for en meget komfortabel 48-72 seier.

R&Å-trener Martin S. Haugen sier til Nesfotballen at de lærte mye av de to første kampene, og i den tredje spilte de bra fra start og hadde god kontroll hele kampen igjennom.

• Med tanke på at vi er et nytt lag hvor bare to av spillerne har spilt kamper før, så har jeg vært heldig og fått en veldig bra spillergruppe med mye potensiale.
  • Jeg har også vært veldig heldig som har fått mye god hjelp og veiledning fra to erfarne spillere/trenere i Marius Wilhelmsen Lone og Sivert Røseid, som har mange års erfaring, forteller en ydmyk og glad R&Å-trener Martin S. Haugen til Nesfotballen.