Tredje strake seier til R&Å J15

Hermine Baugerød Hoel bidro med åtte mål for R&Å i 25-22 seieren

Jenter 15 år Nivå 1 A-sluttspill. R&Å – HK Rygge/Vansjø/Svinddal 25-22 (13-11)

Etter en tøff start på sluttspillet, så har R&Å-jentene spilt seg i form. Før hjemmekampen mot HK Rygge/Vansjø/Svinndal hadde laget vunnet fire av de fem siste kampene. Gjestene lå på plassen bak og seier her ville bety at R&Å økte forspranget til seks poeng.

God start i en ”rykk og napp” første omgang

R&Å gønnet på fra start og kom raskt opp i en firemålsledelse. Så gikk det litt i stå for hjemmelaget og etter ti minutter spill stod det 6-6. Da våknet hjemmelaget til live igjen og vipps så var de igjen fire mål foran. Dette var en omgang hvor det gikk i rykk og napp og gjestene fra Rygge hadde ikke tenkt å gi seg uten kamp. Laget klarte å mobilisere og fire minutter før pause var de kun ett mål bak. Hermine Baugerød Hoel sørget imidlertid for at R&Å kunne gå til pause med 13-11 ledelse

God kontroll, selv om to spillere fra gjestene scoret samtlige 22 mål

Andre omgangen startet som første, med godt spill og flere mål fra vertene. For endte gang i kampen klarte de å opparbeide seg en firemålsledelse, men man klarte aldri å punktere kampen, noe som gjorde sitt til at kampen levde. HK Rygge/Vansjø/Svinndal kjempet seg flere ganger inn i ryggen på R&Å, men kom aldri nærmere enn to mål bak. Fire minutter før slutt var stillingen 23-21, men to mål av Lilli Kiss, så var den økt til fire. Da gjorde det ingenting at gjestene scoret kampens siste og fastsatte sluttresultatet til 25-22 til R&Å.

R&Å sin toppscorer ble Hermine Baugerød Hoel med 8 nettkjenninger. Neste kamp for R&Å er søndag 14.april, borte mot tabellnabo Kolbotn

R&Å stilte med følgende lag: Danyela Sannum, Eline Ailen Langås, Martine Lund Bue, Malene Andresen Norum, Maria Sundet Andresen (4), Marte Bommo Skogholt (4), Hermine Baugerød Hoel (8), Nikoline Etterlid Ringstad (4), Mina Sofie Nilsen, Lili Kiss (4), Nathalie Torp Andresen og Milla Ramussen (1)