Tredje strake tap for Norway Beach Soccer

Norge – Estland 0-4 (0-0,0-3,0-1)

Norge spilte fredag formiddag sin tredje match på tre dager. Denne gangen var det Estland som stod på den andre siden av midtstreken. Et Estland lag som stod med to seiere og var med det langt på vei til å sikre seg puljeseieren. Norge på sin side hadde to strake tap.

Dommerfeil førte til at Estland tok ledelsen

Norge var som i de to første kampene med på notene i første periode. Lå god i ramma og kunne med litt hell tatt ledelsen på en av sine gode avslutninger. Midtperioden startet med avspark fra Estland som traff Fredrik Nilsen rett i pæra. Han gikk den for full telling, men kom seg forholdsvis raskt igjen. Fem minutter ut i perioden vartet Pak Ling Li med et godt brassespark som hadde fin retning nede ned stolperoten. Dessverre for Norge var Estland-keeperen lynkjapt nede og fikk dyttet avslutningen til corner. Like etterpå skulle Norge hatt frispark, i stedet blåste dommeren i favør Estland i neste trekk. Det resulterte i et frispark som ble dunket inn i nettmaskene. Minuttet senere satte de den andre for dagen, og halvveis ut i perioden økte de til 0-3.

Norge holdt god stand i den siste perioden, men helt på tampen fastsatte Estland sluttresultatet til 0-4.

Det betyr at det nå kun gjenstår plasseringskamper for Norge.