Treningskamp. FUVO 2 slo divisjonskollega Holter 3-0

Rekruttlaget til FUVO spilte tirsdag sin andre treningskamp for året da de møtte 6.divisjonskollega Holter til bortekamp på en hard gressmatte denne deilige sommerkvelden.

Holter – FUVO 0-3 (0-2)

Det skulle raskt vise seg å være klasseforskjell på lagene. FUVO styrte det meste som skjedde utpå Holter stadion og det skulle ikke gå lange tiden før en for dagen meget opplagt Jon Erik Tolo sendte gjestene i ledelsen 0-1. Selv om lagene møter hverandre i årets serie, så var det til tider divisjonsforskjell på lagene. Det var derfor veldig fortjent at FUVO kunne gå til pause med tomålsledelse etter Tolo nok en gang hadde vært frempå med godfoten.

FUVO-trener Jon Strøm konstaterte at gutta leverte en god første omgang hvor de var flinke til å finne hverandre og få til mye av det de har trent på den siste tiden.

Jon Erik Tolo med to mål og en assist

Etter den meget solide første omgangen klarte ikke FUVO-gutta å holde trøkket like godt oppe etter sidebytte. Det var allikevel gjestene fra Opakermoen som styrte skuta utpå matta. Og det skulle også bli ett mål til. En corner endte etter litt frem og tilbake hos Jon Erik Tolo. Han sendte i vei et godt innlegg som fant veien til hodebrasken til banens høyeste spiller, Jesper Hoel, som med et fint hodestøt fastsatte sluttresultatet til 0-3.

Kampens to målscorere, Jon Erik Tolo og Jesper Hoel, var også de to som utmerket seg mest i en kamp hvor det ikke hadde vært noe å si på om FUVO hadde vunnet med et par mål til.

FUVO 2 har nå en treningskamp igjen, borte mot Sand, før det hele braker løs søndag 8.august, hjemme mot Kurland

 • Bra gjennomført av samtlige. Solid og kontrollert. Jeg er også fornøyd med utviklingen til flere av spillerne. Vi begynner nå å se ut som et lag som har lyst å kjempe i toppen av tabellen. Alt i alt en god kamp av oss, fastslår Strøm ovenfor Nesfotballen.

FUVO stilte med følgende tropp: Eirik Borgersud Grønvold, ,Torjus Murud Heiberg,  Jørn-Erik Sogn, Jesper Hoel, Sivert Nybakk Søberg, Benjamin Engelstad Gran, Christian Hageberg, Ole Kristian Thorset, Sigurd Westby, Eirik Wilhelmsen Trøen, Jon Erik Tolo, Magnus Westerhagen Ilseng,Marius Hegli, Andre Jørgensen og Håkon Borgersud Grønvold

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg