Treningskamp: FUVO lekte seg til seier over Fet

Julian Paulsen setter her inn sitt andre og FUVOs sjette mål for kvelden

Ikke like spennende denne gangen

Det ble dramatikk til siste spark da Fet og FUVO møttes til seriekamp i fjor høst. En kamp FUVO til slutt trakk det lengste strået etter at Kim Brenna skrudde inn en corner (3-4) på overtid. Tirsdagens oppgjør ble på ingen måte en reprise av det oppgjøret. FUVO dominerte fra første stund og det var mer kattens leke med halvdød mus. Fet hadde svært lite å by på og var aldri i nærheten av å gjøre kampen spennende.

Brenna avsluttet en god FUVO-omgang med en lekkerbisken

FUVO gikk ut i hundre og allerede før kampen var to minutter gammel hadde Mathias Vikane sendt gjestene i ledelsen 0-1. Fet prøvde i starten å slå baller i bakrom på sin hjemvendte sønn, Christoffer Blix, men FUVO-forsvaret hadde god kontroll. Vertene kom riktignok til en stor sjanse etter et kvarter spill da de snappet opp en feilpasning, rundet Andre Thomsen i FUVO-buret og sendte kula i vei mot det tomme målet. Men ut av intet dukket Stian Westerheim opp og fikk kastet seg så lang han var og reddet ballen på streken. Få minutter senere dro Kim Brenna med seg ballen inn fra venstre for så feie ballen tilbake mot høyre, utagbart for Fets målvakt. På tampen av omgangen satte FUVO inn ytterligere to mål. Først la Julian Paulsen på til 0-3, før Ørjan Hopen og Kim Brenna kombinerte på et nivå langt høyere enn 4.divisjon, hvor Brenna til slutt klinket kula i nettmaskene.

Ti minutter ut i andre omgang stusset Stian Westeheim en corner i tverrliggeren, hvorpå Julian Paulsen var kjapt frempå og satte inn FUVOs femte mål med hodet. Tre minutter senere la Matias Vikane inn til Ørjan Hopen, som på sitt andre forsøk dunket ballen i mål. Dermed stod det 0-6 før timen var spilt.

Fredrik «Messi» Nilsen med hatt-trick

Det siste kvarteret av kampen eide Fredrik Nilsen, som ble flyttet opp fra sin backposisjon i første omgang til kant etter sidebytte. Først serverte Julian Paulsen et innlegg på bakerste som han skled inn, før Han få minutter senere ble spilt nydelige alene med keeper, hvor han elegant kjippet ballen over keeper og inn i mål,før han avsluttet det hele med å tæppe inn FUVOs niende mål får kvelden. Mellom det åttende og niende målet satte Christoffer Blixt inn vertenes trøstemål.

Alt i alt en god kamp offensivt fra FUVO sin side, men motstanderen var ikke all verden denne kvelden. Det blir helt klart et MYE bedre Fet lag som står på den samme banen 26.mars da lagene møtes i seriepremièren.

Fet – FUVO 1-9 (0-4)

Mål for FUVO: Fredrik Nilsen 3, Kim Brenna 2, Julian Paulsen 2, Mathias Vikane og Ørjan Hopen

Mål Fet: Christoffer Blixt

FUVO stilte med følgende lag. Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Chris Lundhaug, Stian Westerheim, Baktiar Rzaev, Even Myren Nybø, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Mathias Vikane, Julian Paulsen og Kim Brenna.

Benyttet innbyttere: Sebastian Wang