Treningskamp. FUVO med årets første seier – slo LSK 2

For en uke siden spilte FUVO cupkamp mot LSK. Lørdag tok de i mot et ungt LSK2-lag, med blant annet to nesbuer fra start. Jørgen Sveinhaug (f 2003) stod i mål, mens Dylan Murugesapillai (f 2004) spilte midtbane.

FUVO med mange bytter fra cupkampen

FUVO-trener Tommy Grønvold gjorde fem bytter fra cupkampen, men stilte med samme formasjon, dvs 4-5-1.  Allerede etter ett minutt testet Kim Brenna skuddfoten, men en god redning av Sveinhaug forhindret en tidlig FUVO ledelse. Noen minutter senere fikk Brenna sjansen på et frispark, men ballen gikk tidside for mål. Gjestene fra LSK hadde ballen mest og kombinerte til tider fint mot et FUVO-lag som ikke klarte å komme raskt nok opp i motstanderen. Det resulterte i en del innlegg og dødballer som hjemmelaget stort sett hadde kontroll på.

Målløst til pause

Alt i alt en litt småkjedelig og sjansefattig første omgang, der hjemmelaget ikke klarte å komme opp på nivået fra cupkampen. Gutta manglet frekvens i beina, noe som har vært mangelvare i flere av treningskampene.

God andre omgang av FUVO

Etter en første omgang litt under middels, så var det et helt annet FUVO-lag som inntok gressmatta etter sidebytte. Omgangen var så vidt i gang da Jonas Grahn steg til vers og stanget inn 1-0, men dessverre for han og vertene så blåste dommeren frispark til LSK. En feil avgjørelse av dommeren, men sånn er det noen ganger.

Frekvensen i beina var bedre og aggressiviteten i duellspillet var bra. Det igjen resulterte i flere gjenvinninger/brudd og kontringer. I tillegg turte spillerne i større grad å holde på ballen og trille kula seg imellom. Etter 58 minutter fant Eiven Solberg superspiss Kim Brenna med en bakromsball. Han tok godt vare på den og satte inn 1-0 til hjemmelaget. Fire minutter senere vartet FUVO opp med et godt angrep der Mads Rismoen fikk ballen utpå venstrekanten. Han fant Brenna, som dunket inn sitt og FUVOs andre for dagen.

Brenna og Brenna Karlsen scoret for FUVO

Etter 2-0 scoringen kom LSK litt mer i kampen, og etter 66 minutter reduserte de til 2-1, etter at Sondre Ranheim Sæter måtte gi retur på et frispark. FUVO tok etter hvert tilbake initiativet i matchen og etter 78 minutter viste Nicklas Brenna Karlsen muskler da han kranglet med seg ballen inne i boksen, før han fastsatte sluttresultatet til 3-1 til FUVO.

Alt i alt en solid kamp av FUVO, der det mye positivt å ta med seg inn mot neste helgs seriepremiere mot Elverum. Det var også godt for gutta å kjenne på en seier igjen. Sist gang laget gikk av banen etter en seier var 15.feburar 2020, da slo de Stabæk 2 med 1-3.

FUVO stilte med følgende lag: Kristian Rud, Jonas Grahn, Christian Jørgensen, Tobias Solem Karlsen, Kyrre Klo Pedersen, Sondre Emilsen, Nicklas Brenna Karlsen, Eiven Solberg, Kristoffer Bugge, Mads Rismoen og Kim Brenna
Benyttede innbyttere: Sondre Ranheim Sæter og Kristian Klo Pedersen