Treningskamp. FUVO med heldig seier over Grei

Ørjan Hopen ble matchvinner etter en svak forestilling av FUVO-gutta

FUVO spiller to kamper denne uken og først ut er bortekamp mot Grei. En klubb som har hentet flere spillere fra FUVO de siste årene. Petter Severeide, Jørgen Hoel Sandberg og Andre Thomsen har alle spilt i klubben som i 2019 rykket ned til 4.divisjon etter en dramatisk siste serierunde hvor Grei hadde klart seg med uavgjort mot Halsen, men tapte og rykket ned på bekostning av nettopp Halsen.

FUVO leverte årsverste i første omgang

FUVO leverte ingen kamp for historiebøkene mot Grei, selv om det startet bra. Allerede etter 7 minutter tok nesbuene ledelsen. Målet kom etter at Ørjan Hopen fant Kim Brenna utpå høyrekanten. Han fosset nedover silinja før han sendte i vei et godt innlegg på bakerste stolpe til Hassan Al-Shimray, som kontant satte ballen i nettmaskene. Tre minutter senere utnyttet hjemmelaget en feil i FUVO-forsvaret som endte med at en Grei spiller fikk stå umarkert å banke ballen via stolpen og inn i mål.

Vertene var hakket vassere, men etter halvtimes spill feide Kim Brenna avgårde et skudd som gikk i mål via tverrligger og hodet på keeper. Dessverre skulle det kun gå to minutter før lagene var like langt. Nok en gang rotet FUVO-forsvaret det til for seg selv og Grei fikk en enkel oppgave med å utligne til 2-2. Mot slutten av omgangen kom de røde og hvite til to store muligheter, men i stedet for 2-3 til gjestene, kunne Grei gå til pause med 3-2 ledelse etter at FUVO mistet kula sentralt. Ballen endte utpå kanten med påfølgende innlegg og heading i mål.

Enda verre andre omgang

FUVO-trener Tommy Grønvold var meget misfornøyd med det gutta presterte de første 45 minutttene. Tok grep i form av en formasjonsendring,men det hjalp ingenting. FUVO gikk fra årsverste til enda dårligere etter sidebytte.

Grei kom til to gode målsjanser i starten av omgangen, men det var FUVO som scoret det neste målet. Hassan Al-Shimray gikk i den ene duellen etter den andre, før han til slutt fikk sendt ballen til Nicklas Brenna Karlsen, som fra kanten av sekstenmeteren prikket ballen inn nede ved stolpen.

Grei var best i det meste og dominerte kampen mot et meget stusselig FUVO-lag. Det var lite eller ingen ting som fungerte. Vertene burde med litt mer presisjon tatt ledelsen. De hadde også muligens en ball over målstreken etter en FUVO-tabbe, men verken linjemann eller dommer mente ballen var over målstreken før FUVO-keeper Kristian Rud fikk ballen vekk.

Hopen avgjorde for FUVO

Kampen så ut til å ende uavgjort, noe FUVO var mest fornøyde med. Men i det kampen gikk inn i det 90.minutt, klarte laget for første gang å sette et samlet høyt press som resulterte i at ballen endte hos Ørjan Hopen, som fra drøyt tjue meters hold, p0smelte ballen i mål. Sekunder senere blåste dommeren av og FUVO hadde med det tatt sin fjerde strake seier. Denne gangen meget ufortjent etter svak forestilling.

Allerede førstkommende lørdag er det ny kamp for FUVO, som da møter Lørenskog på bortebane.

0-1 7 min Hassan Al-Shimray (Kim Brenna)