Treningskamp. FUVO mistet seieren tre minutter på overtid

Treningskamp. Lørenskog mot FUVO 1-1 (0-0)

FUVO møtte Lørenskog i serien i fjor og vant da hjemme og spilte uavgjort borte. Siden den gangen har hjemmelaget forsterket laget ytterligere med Steine og Latkovic fra Gjelleråsen og goalgetter Stian Sandberg fra Skjetten for å nevne tre. FUVO har på sin side blant annet hentet en rekruttspiller fra Lørenskog i Birk Øyan.(pluss et par andre)

Årets tøffeste treningsmotstander for FUVO og ett lag som gir Jonny Hanssen & Co en god pekepinn på hvor laget står pr dd.

Lørenskog det førende laget i første omgang

I et strålende, men surt ”påskevær” så var det Lørenskog som kom best i gang på Rolvsrud stadion. Hjemmelaget var det førende laget i første omgang, kom til mange cornere, men få målsjanser. FUVO hadde god defensiv kontroll og slapp Lørenskog kun til på et par skuddforsøk som keeper Sondre Ranheim Sæther så utgangen på og ikke hadde de største problemene med å redde. FUVO kom til noen nesten sjanser, men manglet litt på presisjon i den siste avgjørende pasningen.

FUVO best i starten av andre omgang

Gjestene fra Opakermoen yppet seg fra start i andre omgang. Det tok kun noen få minutter før Thomas Holmestad var like ved å sende FUVO ledelsen. Rett etterpå serverte Preben Finstad ballen på et sølvfat til innbytter Jasman El Boumlali, som skøyt rett på Drevland i Lørenskog-buret fra kort avstand. Det endte i en corner fra Noah Veiby som fant veien til hodet til Mads Rismoen, som kontant sendte FUVO i ledelsen 0-1. Bortelaget kunne økt til 2-0 noen minutter senere da de kom tre mot to, men den siste avgjørende pasningen ble for dårlig.

Lørenskog utlignet tre minutter på overtid

Lørenskog tok etter hvert tilbake initiativet i matchen og kom stadig nærmere en utligning. Etter 65 fikk de et drømmelege med frispark på kanten av sekstenmeteren, men kula ble banket i muren og FUVO kunne puste lettet ut. Preben Finstad fikk to minutter senere en kjempemulighet, men valgte å lobbe i stedet for å skyte. Forsøket endte rett i klypene på Drevland. Lørenskog har en drøm om å spille litt for fisefin fotball og sleit med å trenge gjennom et trangt og godt FUVO-forsvar. Men tre minutter på overtid fant de åpningen da et innlegg ble fra venstre endte med en avklaring rett i beina på en Lørenskog-spiller. Han sendte kula inn i feltet der Jake Petur Martin fikk stå umarkert og heade ballen i nettmaskene. 1-1 ble også sluttresultatet.

1-1 scoringen til Lørenskog

FUVO stilte med følgende lag. Sondre Ranheim Sæther, Fredrik Nilsen, Thomas Holmestad, Stian Westerheim, Birk Øyen, Tobias Solem Karlsen, Noa Veiby, Nicklas Brenna Karlsen, Oliver Nøvik, Mads Rismoen og Preben Finstad Benyttede innbyttere: Jasman El Boumlali, Fredrik Lillebekk, Thomas Gjendem Nerland og Noah Sergio Stensager