Treningskamp. FUVO mot Grorud U21 1-1

FUVO – Grorud 1-1 (0-1)

Fortjent Grorud U21 ledelse til pause

FUVO har så vidt øvd litt på det nye 4231-systemet til trener Jonny Hanssen, men søndagens match var første gangen systemet ble prøvd i kampsituasjon. Det fungerte ganske dårlig de første 45 minuttene. Hjemmelaget  sleit med å komme oppi et spillende Grorud lag. Det var ikke noe å si på at gjestene gikk til pause med 0-1 ledelse. Målet kom etter klikk-klakk spille rundt 16-meteren som endte med at ballen ble tredd igjennom til en Grorud-spiller som rundet Andre Thomsen før han trillet ballen i det tomme buret. Da var det spilt ti minutter. I tillegg til scoringen hadde Grorud en suser i stolpen og et kanonskudd i tverrliggeren.

FUVO på sin side skapte svært lite. Et par nesten sjanser og en god mulighet ved Andreas Lundgren, der bortelagets keeper mesterlig reddet var beholdningen fra hjemmelagets side i første omgang.

FUVO hevet seg i andre omgang og utlignet helt på tampen

FUVO gjorde noen små endringer i andre omgangen som gjorde sitt til at kampen forandret kampbildet til det bedre for vertene. Midtbanen kom tettere oppi, noe som gjorde at Grorud skapte veldig lite offensivt, samtidig som hjemmelaget klarte flytte spillet høyre opp i banen. Spesielt i siste halvdel av andre omgangen viste FUVO seg som det beste laget. Med ti minutter igjen å spille fikk Kristoffer Bugge ballen i en god posisjon inne i boksen, men avslutningen ble så som så. Vertene jaget utligning, kom til flere dødballer og med fire minutter igjen å spille fikk FUVO corner som Noah Veiby slo nydelig inn inn på hodet til Tomas Holmestad, som headet ballen kontant i nettmaskene.  Flere mål ble det ikke og kampen ebbet ut med 1-1, noe FUVO kampen sett under ett må si seg mest fornøyde med. Men det var på ingen måte ufortjent. Spesielt med tanke på at de hevet seg tre hakk fra første omgangen, og kjempet til et uavgjort resultat mot et godt spillende Grorud U21-lag.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Heine Risvik Paulsen Thomas Brekken, Thomas Holmestad,  Hassan Al-Shimray , Tobias Solem Karlsen, Noa Veiby, Nicklas Brenna Karlsen, Andreas Lundgren, Mads Rismoen og  Kristoffer Bugge,

Benyttede innbyttere: Garib Gerkondani, Oliver Nøvik og Sebastian Wang

Tomas Holmestad utligner her til 1-1