Treningskamp: R&Å med fortjent seier over Hallingdal

Mads Elvethun Hansen noterte seg for kampens første scoring.

R&Å var i helgen på treningsleirer i Valdres og benyttet lørdagen til spille treningskamp inne i Valdres Storhall mot divisjonskollega Hallingdal.

Hallingdal skriver på sin hjemmeside at de er misunnelige på R&Å som trener på en flott(men dyr)oppvarmet kunstgressbane, mens de må nøye seg med å trene inne i en gymsal?

R&Å ledet fortjent 0-2 til pause

R&Å kom best i gang og etter 13 minutter satt den i nota for gjestene. En Hallingdal-forsvarer stusset ballen til Mads Elvethun Hansen, som banket ballen i tverrliggeren. Samme spiller var imidlertid raskt frem på returen og satte ballen i nettmaskene. Etter målet bølget spillet frem og tilbake uten at noen av lagene kom til noen store målsjanser før R&Å etter en halvtime kom på en rask kontring som endte hos Petter Hanekamhaug, som økte til 2-0, som også ble pauseresultatet.

Debutant Henrik Hansen Lindstad scoret

Hjemmelaget var mer med i kampen etter sidebytte, kom til et par brukbare målsjanser, men igjen var det gjestene fra Årnes som fant veien til nettmaskene. Med tjue minutter igjen å spille kom de blåkledde på en kontring som endte med scoring av fjorårets toppscorer Martinus Slette Granum.

Etter 81 minutter fikk Hallingdal sin velfortjente redusering. Målet kom etter at hjemmelagets spiss ble spilt igjennom alene med R&Å sin sisteskanse. Han var sikker som banken og reduserte til 1-3. Nærmere enn det kom aldri vertene og med kun et par minutter igjen å spille så fastsatte debutant Henrik Hansen Lindstad sluttresultatet til 1-4.

R&Å startet med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Patrick Elvethun Hansen , Marius Solhaug, Markus Grønvold, Sigurd Flekke Mathiesen, Jesper Aaserud, Magnus  Krefting Hansen- Martinus Slette Granum, Mads Elvethun Hansen, Eivind Sveinhaug og Petter Hanekamhaug

Benyttede innbyttere: Thomas Buseth, Magnus Midling Larsen, Magnus F, Øystein Riise Pedersen, Robin Rognerud, Jørgen Aaserud, Fredrik Stokkebryn, Truls Frogner, Valgberg, Emil Qvigstad, Henrik Hansen Lindstad.