Treningskamp. R&Å tapte for Skjetten

Magnus Finset scoret R&Å sitt mål i møte med Skjetten

R&Å spilte lørdag sin andre treningskampen for året da de møtte divisjonskollega Skjetten til kamp i Kongsvingerhallen. Laget har spilt en treningskamp tidligere i år, den endte med 0-2 tap for Gjerdrum

Skjetten rykket i fjor ned fra Norsk Tipping-ligaen og vil helt klart være å regne som en av favorittene i årets 4.divisjon. En god motstander med andre ord.

Knallstart var ikke nok

Kampen startet veldig bra for R&Å som tok ledelsen allerede etter fire minutters spill. Mads Elvethun Hansen kom seg ned til dødlinja før han la en perfekt pasning inn foran mål til Magnus Finset, som enkelt satte ballen i nettmaskene. Stillingen holdt seg til halvtimen var spilt, da ble en Skjetten-spiller spilt alene med R&Å-keeper Truls Frogner. Han gjorde ingen feil og dermed var lagene like langt.

Med fire minutter igjen til pause tok laget fra Skjettenbyen ledelsen 1-2 på et ikke alt for godt frispark, som endte i en enda dårligere avklarering. Ballen datt i beina på en Skjetten-spiller, som fra skrått hold klinket ballen i mål.

Det stod 1-2 til det var tjue minutter igjen av kampen. Da satte Skjetten inn kampens siste mål. Som på det første målet ble kom også dette målet etter at en Skjetten-spiller ble spilt alene med Frogner. Flere mål ble det ikke inne i Kongsvingerhallen, dermed endte det med 1-3 tap for de blåkledde fra Årnes.

R&Å skriver følgende på sin facebookside.

• Tross tap, rapporteres det som bedre takter fra våre gutter, enn tilfellet var forrige kamp

R&Å stilte med følgende lag:  Truls Frogner – Patrick E. Hansen, Øyvind Hofsrud, Magnus Krefting, Fredrik Stenbro – Thomas Buseth, Marius Solhaug, Magnus Finset – Martinus Granum, Mads E. Hansen, Eivind Sveinhaug Innb: Lasse H. Hansen, Magnus M. Larsen, Markus Grønvold, Petter Hanekamhaug, Fredrik Autio.