Treningskamp:FUVO tapte mot Skjetten

Det ble spilt 3 x 30 min i det som må sies å være en typisk første treningskamp. Kort fortalt spilte lagene 0-0 i første 0-1 i andre, mens den tredje omgangen endte 1-1.

Skjetten scoret etter 46 og 67 minutter, mens Kim Brenna scoret hjemmelagets trøstemål etter 78 minutter. Alt i alt en jevnspilt kamp som det ikke hadde vært noe å si på hadde endt uavgjort.

——–

FUVO – Skjetten 1-2 (0-0, 0-1, 1-1)

Endelig kamp

Sol, stor bane og ikke spilt en treningskamp på 474 dager var ingen god kombinasjon, men viktigst av alt var at det ENDELIG var fotballkamp igjen.

Det første kvarteret bar preg av to rustne lag som følte litt på hverandre. Kampens første målsjanse kom etter 16 min da hjemmelaget pådro seg et brudd som endte med en kontring og stor målsjanse til Skjetten. Resten av omgangen var jevnspilt, men det var tydelig å se at det var lenge siden forrige match. Avstandene var store og ballen lugget også litt i det tørre gresset.

Skjetten scoring rett etter bytter
FUVO startet andre omgangen friskt og kom til en halvsjanse etter et par minutters spill. Et frispark fra Kim Brenna kunne med litt hell og dyktighet blitt headet i nettmaskene av Mads Rismoen. Vertene var betraktelig mer aggressive og stresset Skjetten til å gjøre feil. Ti minutter senere var FUVO igjen nære på, men etter 45 minutter valgte begge lagene å gjøre en del bytter. Minuttet senere tok Skjetten ledelsen etter litt klabb og babb inne i FUVO-boksen. 0-1 holdt seg omgangen ut.

Mange slitne bein utover i tredje omgangen
Det var tydelig å se at begge lagene var slitne da man tok fatt på den tredje og siste omgangen. Men igjen var hjemmelaget som startet best. En meget godt angrep fra høyre endte med et innlegg fra Nicklas Brenna Karlsen til Kristoffer Bugge på motsatt femmeter. Han dunket til på direkten, men keeper var både god og heldig som fikk avverget. Kampens største mulighet. Etter 67 minutter kom Skjetten på en overgang som endte med et godt angrep og innlegg fra venstre som ble enkelt satt inn av motsatt kant. Det siste kvarteret av kampen kjørte FUVO, og etter 73 minutter kom laget igjen til en brukbar målsjanse, men det var først i det 78. minutt at man fikk ballen i nettmaskene. Andreas Lundgren fant Kim Brenna med en perfekt stikker. Brenna dro seg forbi sin oppasser og keeper før han smelte kula i goalen. Dermed var det plutselig spenning i kampen. FUVO jaget utligning, men manglet det lille ekstra på å komme til den skikkelig feite målsjansen. Dermed ebbet kampen ut med 1-2 seier til gjestene fra Skjetten. Alt i alt en ok gjennomkjøring fra begge lag.

Dessverre måtte Ørjan Hopen forlate banen etter få minutters spill. Inn kom en spillesugen Jonas Grahn(ny fra Aurskog/Høland), som alt i alt var FUVOs beste. Marcus Ellevold skal også ha kred for sin innsats som midtstopper. I tillegg var begge keeperne solide.

Skjetten har et spennende lag på gang og helt klart 4.divisjons beste midtstopperpar.

De som startet matchen for FUVO var: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Marcus Ellevold, Thomas Brekken, Ørjan Hopen, Sondre Emilsen, Nicklas Brenna Karlsen, Mads Rismoen, Kristoffer Bugge og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Sondre Ranheim Sæther, Oliver Nøvik, Eiven Solberg, Andreas Lundgren, og Jonas Grahn