Tromsø 2 – FUVO 2-1

Thomas Brekken og FUVO tapte i nord

Begge lagene trenger poeng

Tromsø 2startet imidlertid sesongen med et pang da stilte med et meget sterkt lag som feide Skjetten av banen med sifrene 7-0. Etter tre hjemmekamper stod de med 7 poeng. Siden har ikke ting gått på skinner. På de sju siste kampene har laget tatt fire poeng og ligger etter 10 serierunder på 10.plass med 10 poeng. Dvs de ligger ett poeng foran Harstad som ligger under streken og har fem poeng opp til FUVO som med sine 15 poeng ligger på 7.plass. Nesbuene avsluttet mai med tre strake seiere, men har nå to sure ettmålstap på rad mot henholdsvis Skjervøy borte og Skjetten hjemme.

Tromsø 2 er et typisk hjemmelag som har tatt alle 10 poengene på eget kunstgress. På fem kamper har de vunnet tre, spilt en uavgjort og kun tapt for Gjelleråsen. FUVO på sin side har kun en seier på fem kamper på bortebane

FUVO kom til matchen første store målsjanse etter to min da Mads Rismoen ble felt på vei igjennom alene med keeper. Det luktet straffe lang vei, men dommeren var av en annen oppfatning.

Resten av omgangen eideTromsø 2 og kun en meget opplagt  Petter Rønningen holdt FUVO inne i matchen. Dessverre fikk Tromsø 2 sin scoring rett før pause. Et frispark fra 25 meter føyk inn helt oppe i vinkelen.

Hjemmelaget doblet ledelsen få minutter etter pause. Her hevet FUVO at det var offside, men det hjalp ingenting.

FUVO hevet seg litt i andre omgang, men fikk sin redusering først på overtid da Fredrik Nilsen satte inn kampen siste mål fra straffemerket. FUVO gikk dermed på sitt tredje strake tap.

Alt i alt en fortjent seier til Tromsø 2.

FUVO stilte med følende lag: Petter Rønningen; Fredrik Nilsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Sigurd Flekke Mathiesen, Thomas Brekken, Noah Veiby, Tobias Solem Karlsen, Andreas Lundgren, Mads Rismoen og Kristoffer Bugge