Tynn Haga-tropp tapte borte mot Langhus

Gutter 16 år: Langhus 2 mot Haga 27-23 (16-11)

Litt spent gjeng bruntrøyer som skulle bryne seg mot et av avdelingens topplag, var også litt redusert da man kun hadde 1 innbytter.

Var avdelings toppscorer Ruben Kværner som åpnet målscoren, men så scoret hjemmelaget 2 kjappe. Lagene fulgte hverandre i målprotokollen, dog med vertene 1 mål foran. Dette var ståa når 16 minutter av omgangen var spilt. Da stakk hjemmelaget litt ifra, og gikk fra 8-9 til 8-12. Denne ledelsen kunne de øke ytterligere litt mot slutten av omgangen. Når de sortkledde blåste for halvtid, stod det 16-11 til hjemmelaget på måltavla.

I pausen så fikk Hagaguttene beskjed om at de måtte få mer fart på beina fremover. Hjemmelaget spilte 5-1 forsvar og de sleit bruntrøyene med å finne ut av.  I tillegg må de være flinkere til å plassere avslutningene. Mye gikk rett på hjemmelagets keeper.

Det var Ruben Kværner som åpnet målshowet i den andre omgangen også. Men så scoret hjemmelaget 3 kjappe og var oppe i en 6-målsledelse. Denne greide Hagaguttene å knipe litt inn på igjen, men så dro Langhus ifra. Slik fulgte lagene hverandre seg i den andre omgangen. Haga kom aldri nærmere enn 4 mål. Når de sortkledde blåste for full tid, stod det 27-23 til Langhus på måltavla.

Mye positivt å ta med seg, samt endel gutta må trene mer på. Artig kamp for publikum var det.

Haga stilte med følgende lag: Tobias Olsen, Patrik Holmøy, Ruben Kværner (7), Emilio Markussen (7), Nicholas Reklev (4), Benjamin Sefring (3) , Mathias Andreassen og Marius Qvigstad (2)