Ungt Team Nes G16 2 bruker 2020 som læringsår

Team Nes -Kurland 1-5 (0-1)

Etter en god start, med 2 seire på to kamper, var det dags for kamp mot Kurland. Det ble en tøff kamp for Team Nes-gutta. Halve laget er egentlig G14 spillere og møter gutter som er 2 år eldre enn seg. Det merkes i denne kampen.

Kurland vant mye av duellene på banen og tok kontroll over kampen fra start. Team Nes var farlig frampå på kontringer og kunne ha tatt ledelsen hvis de hadde vært effektive.

Etter hvert tok Kurland mer og mer tak i kampen og etter 31 minutters spill satte de inn kampens første mål, som også var første omgangens eneste.

Team Nes-trener Allan Hegli forteller til Nesfotballen at pausepraten gikk ut på at de skulle flytte ball kjappere og bli litt tøffere i duellene.

Dessverre startet 2.omgangen på verst mulig vis. Kurland gikk opp til 0-2 etter kun fire minutters spill. Rett etterpå reduserte hjemmelagets Birk Hansen Linstad, men så var det dags for tidlig julegave fra TN til Kurland, og dermed sto det 1-3. Vondt ble etter hvert til verre og før det var spilt et kvarter av 2.omgangen hadde bortelaget scoret ytterligere to ganger. På stillingen 1-5 mistet Team Nes gutta motet og Kurland kunne cruise inn til en komfortabel seier.

TN stilte med følgende tropp: Joakim Årstad Olsen, Daniel Johansen, Jone Risvik Paulsen, Emil Torgbergsen Thorvik, Adrian Fauskrud Lorentzen, Mads Sann Laget, Birk Hansen Lindstad, Yosief Bereket Abraha, Oliver Bohilin Nilsen, Amund Anderson, Noah Scott Hagen, Ayman Khalad Chreibati, Noah Myhrvold Kopperud, Åsmund Fallet, Anders Valberg og Marcus Solberg Damstuen

——–

LSK 3- Team Nes 2-0 (1-0)

Etter Kurland kampen så ønsket Tem Nes gutta å komme tilbake på vinnersporet, men det er ikke lett når man gir bort et mål etter kun 3 min spill.Heldigvis ristet spillerne det av seg raskt og kom kjapt inn i kampen. Resten av omgangen var jevnspilt og med litt mer flaks og dyktighet kunne Team Nes scoret både ett og to mål

I pausen ble laget enig om å kjøre på videre. Team Nes startet friskt, men etter 10 minutters spill vartet LSK opp med et mønsterangrep som resulterte i 2-0.Resten av 2. omgangen er jevn, men med et lite overtak til LSK. Begge lag kommer til gode muligheter, men  2-0 holder ut kampen.

TN stilte med følgende tropp: Joakim Årstad Olsen, Bjørnar Knapskog-Hope,Daniel Johansen, Emil Torgbergsen Thorvik, Adrian Fauskrud Lorentzen,Birk Hansen Lindstad, Yosief Bereket Abraha, Oliver Bohilin Nilsen, Amund Anderson, Noah Scott Hagen, Ayman Khalad Chreibati, Åsmund Fallet,Aleksander Gram Andersen og Marcus Solberg Damstuen

———-

Team Nes -Fet 3 0-7 (0-3)

Nok en tøff kamp for det unge Team Nes laget. Team Nes-trener Allan Hegli forteller at Fet var et par hakk bedre i det meste og vant også de fleste nøkkelduellene.

• Det hjalp heller ikke at vi scoret selvmål etter kun tre minutter. Da blir oppoverbakken tøff. Resten av kampen styrer Fet. De setter to mål til i 1. omgang. I pausen så blir vi enig om å jobbe med det vi skal jobbe med og se bort fra resultatet. Dette unge laget har en læresesong i år, fastslår treneren

2 omg starter dessverre tøft. De puttet mål etter fire og fem minutter. Da gikk dessverre lufta litt ut av ballongen. Fet avslutter kampen med å score 2 til før kampen er ferdig.

• Dette var en tøff kamp for gutta. Vi skaper noen få sjanser som vi, med mer hell og dyktighet, kan sette og pynte på resultatet litt, sier Team Nes-trener Allan Hegli til Nesfotballen.

TN stilte med følgende tropp: Joakim Årstad Olsen, Petter Humstad Seland, Daniel Johansen, Jone Risvik Paulsen, Emil Torgbergsen Thorvik, Birk Hansen Lindstad, Yosief Bereket Abraha, Oliver Bohilin Nilsen, Amund Anderson, Noah Scott Hagen, Ayman Khalad Chreibati, Noah Myhrvold Kopperud, Åsmund Fallet og Aleksander Gram Andersen