Bronsefinale: Fenstad SK – Bygdelaget 12-11 etter straffer (8-8 etter ordinær)

FSK startet kampen med seks handicapstraffer

Finale: Hvam – FUVO 4-3

Hvam startet kampen med tre handicapstraffer

Vi setter karakter over prestasjonene

Hvam

Sleit seg til 2-1 seier mot FSK, men var solide mot både Skogbygda og R&Å. Vant alle sine tre kamper og tok seg veldig fortjent til finalen. Der satte de alle tre divisjonsstraffene og holdt unna til et godt stykke ut i andre omgang før storfavoritten FUVO utlignet til 3-3. Ga seg imidlertid ikke på tørre møkka, og da keeper Henrik Paulsen med noen få minutter igjen, slengte i vei et skudd fra midtbanen som fant veien til nettmaskene, var seieren deres.

FUVO

Tok seg greit av Team Nes og vant også fortjent over Bygdelaget. Sleit overraskende mye mot R&Å3, men vant til slutt. I finalen lå de under med 0-3 før kampen startet, men scoret to før pause. Et stykke ut i 2.omgang utlignet Kim Brenna til 3-3, men til tross for et spillemessig overtak, var det Hvam som trakk det lengste strået etter en scoring fra midtbanen.

FSK

Det var et litt forsterket FSK-lag som inntok årets turnering. Det gjorde nok sitt til at de ga Hvam kamp til døra, men tapte knepent 2-1. Vant fortjent 6-2 over R&Å og 4-1 over Skogbygda. Dermed gikk de noe overraskende videre til bronsefinalen. Der satte de alle seks divisjonsstraffene og økte til 7-0 etter 30 sek. Ledet 8-2 til pause og holdt lenge unna, men mot slutten rant målene inn og med to minutter igjen å spille utlignet Bygdelaget til 8-8. Avgjorde en meget morsom og underholdende bronsefinale på straffesparkkonkurranse.

Bygdelaget minus

Til tross for at de scoret klart flest mål av samtlige( 30 på fire kamper), var Bygdelaget årets store skuffelse.   De startet med å feie R&Å 3 av banen, men tapte den viktige toppkampen mot FUVO, for så å feie Team Nes av banen. Gjorde det veldig vanskelig for seg selv i bronsefinalen med å slippe inn alle seks divisjonsstraffene til FSK, i tillegg til å slippe inn de sjuende målet før det var gått 30 sekunder. Sleit hele første omgangen og det stod 2-2 i selve kampen til et lite stykke ut i 2.omgang. Anført av en meget god Arne Holte klarte de til slutt å kjempe seg til 8-8, men så var det slutt. I Straffesparkkonkurransen misset de tre største profilene, Ole Kristian Langås, Arne Holter og Simen Lirio. Dermed endte Bygdelaget på en meget skuffende 4.plass. Skal da også sies at de har stilt bedre lag før.

Team Nes jr  pluss

Møtte de to beste lagene i FUVO og Bygdelaget, men måtte ha satt alle divisjonsstraffene skulle det blitt kamp litt lenger enn det ble. Gjorde imidlertid jobben mot R&Å3 som de slo 4-2.

R&Å

Fjorårets finalist manglet flere av sine rutinerte spillere, men klinket til med en komfortabel 9-5 seier over Skogbygda i den første matchen. I den andre gikk laget på en real smell mot Fenstad SK, men til tross for det så hadde de muligheter til å gå til finalen. Med tremålsseier over Hvam, ville finaleplassen være deres. Dessverre hadde de ikke dagen og tapte 2-0. Dermed endte de på 3.plass i sin pulje

R&Å3  minus

Rutinert lag som tapte som forventet alle sine tre kamper. Hadde muligheten til å slå Team Nes, men var ikke på. Ga imidlertid FUVO veldig god match og utlignet også til 5-5, men måtte se FUVO score det avgjørende målet 1. min og 30 sekunder før slutt.

Skogbygda

Tapte alle kampene med klare sifre. Holdt riktignok følge et stykke i noen av kampene, men var egentlig ikke i nærheten av å ta poeng. Spilte i den svakeste puljen, men slapp allikevel inn 21 mål på tre kamper