Vilde Holt ledet NM etter første dag, etter 100 meter på dag to var det stopp

Skaubygda-jenta Vilde Holt synes det var nifs å kjøre på den sleipe og superglatte banen med slush oppå tele.

 • Det tok en stund før jeg ble komfortabel med underlaget. En hardt kjempende Viona Thomassen ledet lenge, men jeg klarte å ta henne igjen å vinne.

Dessverre gikk det ikke som 20-åringen hadde håpet på dag to av Norgesmesterskapet. Som i fjor fikk hun tekniske problemer med sykkelen. Allerede 100 meter ut i første etappe, så var det slutt.

 • Helgen gikk ikke som jeg hadde håpet, grunnet tekniske problemer med sykkelen. Ikke noe annet å gjøre med det nå, enn å satse på neste år’s NM, sier en optimistisk Vilde Holt.

Viona Thomassen ble Norgesmester

 

Noe positivt er det oppe i alt sammen. Vilde Holt er blitt tilbudt plass på det nederlandske teamet WPM Motors Enduro Team fra og med neste sesong. Det har enduro-kjøreren fra Skogbygda nå takket ja til.

André Pullen gleder seg til å få Vilde Holt på sitt team.

 • Hun trenger å roe seg litt ned og få mest mulig erfaring, så vil hun bli rask. Utrolig rask. Ved å tilby henne en plass på vårt team, håper vi at vår ekspertise og kunnskap kan hjelpe henne til toppen. Vi er glade for at hun valgte å komme til oss, sier André Pullen.

Vilde Holt vil kjøre GASGAS, men hun kommer også til å kjøre KTM ved flere anledninger.

Landslagstrener Pål Anders Ullevålseter gleder seg også over Vilde Holts nye avtale.

 • Dette kan være et avgjørende skritt i riktig retning for Vilde i det å bli sett av de riktige miljøene. WPM Motors med André Pollen er kjente aktører innen enduro – og har de riktige kontaktene. Så dette blir bra for Vilde, sier Ullevålseter.

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg