Vilde Marie Holt gikk helt til topps i det åpne svenske mesterskapets dag 1

Etter å hatt mye stang ut i det siste, så satt ting som et skudd da Vilde Marie Holt lørdag gikk til topps i sesongåpningen i det svenske åpne mesterskapet i enduro.

Seier i det åpne svenske mesterskapet

Forrige helg var hun uheldig og krasjet i starten av NM-løpet og måtte “nøye” seg med bronse. Det var  nok også litt av grunnen til at 20-årignen fra Skogbygda reiste til Østersund med litt lavere ambisjoner.

 • Målet var å komme meg gjennom to dager forhåpentligvis uten problemer. Ikke noe press, ikke noe jag etter plasseringer, men senke skuldrene og kjøre sikkert.

Med lavere skuldre stemte også kjøringen mye bedre. Hun gjorde færrest feil av alle og i mål var hun først av alle . Som eneste nordmann i løpet kunne med stolthet se alle svenskene bak seg på resultatlista. Hanna Berzelius tok andreplassen, mens Emma Wennbom endte på plass nummer tre.

Vilde Marie Holt kom med følgende uttalelse til Norges Motorsykkelforbund etter løpet.Vil

 • I dag følte jeg alt stemte og kunne kjøre kontrollert uten å stresse. Målet var å komme igjennom løpet uten velt og feil – og det klarte jeg, sier Vilde Holt.
 • Jeg har en del å gå på når det gjelder fart – og det er vanskelig å holde tilbake når en har lyst til å “pushe” maksimalt. Men i dag var det jevn fart og få feil som gjorde det, sier hun.

Andre dag av det åpne svenske mesterskapet finner sted søndag

Link direkte til resultatlista finner du her

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg