Haga G15

Haga – Korsvoll/Kjelsås  18-15 (19-9)

Nok en G15-kamp. Denne gang mot Korsvoll/Kjelsås i Vormsundhallen.

Det var en spent gjeng som skulle bryne seg mot et nytt bekjentskap, nemlig Korsvoll/Kjelsås. Hagalaget består av både 2006 og 2007 (som allerede hadde en kamp i beina idag).

Bruntrøyene startet best i denne kampen og var kjapt oppe i en 2-0 ledelse, før gjestene reduserte. Men nærmere enn dette kom ikke gjestene i denne omgangen. Det var vertene som styrte hele showet i denne omgangen. De storspilte i forsvar og med en MEGET god keeper Tobias Olsen bak, var det ikke mange mål Oslo-gutta fikk.  Når i tillegg overganger, trekk og avslutninger satt fremover, så dro de bare  mer og mer fra i målprotokollen. Ved halvtid stod det 16-9 til Haga på måltavla.

I pausen ble bruntrøyene enige om fortsette forsvarsspillet, men være litt mer kliniske i avslutningøyeblikket.

Gjestene åpnet ballet etter pause, før Hagaguttene scoret to ganger. Da var det spilt 6:20 av omgangen, så ble det fullstendig stopp fremover for Hagaguttene. Men et solid forsvarsspill, samt en meget god keeper, gjorde sitt til at hjemmelaget ikke gav fra seg ledelsen.  De siste 18:40 av omgangen scoret faktisk ikke Hagaguttene ET ENESTE mål.  En prestasjon i seg selv. Men de nøyde seg med å holde vertene nede på totalt 15 scoringer, og det holdt til en vel fortjent 18-15 seier.

Morsomt at alle gutta leverer og viser stor fremgang.