FUVO, R&Å og Hvam med årets første treningskamp

Tre måneder etter at lagene avsluttet 2019-sesongen, startet  FUVO, R&Å og Hvam med treningskamper i helgen som var. Alle møtte lag de vil møte i serien, dessverre kom ingen av lagene seirende ut av oppgjørene, men alle tar med seg en del postivt.

 

FUVO – Rommen 1-2

FUVO stilte med hele åtte nye spillere fra start da de tok imot divisjonskollega Rommen til kamp på Funnefoss kunstgress. En kamp hvor lagene hadde hver sin omgang. FUVO best i første, mens Oslo-laget Rommen, som man for øvrig også møter i serien, var best etter sidebytte. Gjestene tok en tidlig ledelse, men Kristoffer Bugge Holtung utlignet for FUVO midtveis i første omgang. Avgjørelsen fant sted etter 66 minutter. En greit gjennomført kamp som ifølge FUVO-trener Tommy Grønvold ga flere positive enn negative svar.

Neste kamp for FUVO er førstkommende fredag 31. januar, da laget møter Oppsal i LSK-Hallen

Les referat fra kampen her

——–

R&Å – Gjerdrum 0-2

R&Å og Gjerdrum møttes til kamp i Kongsvingerhallen søndag. Det ble ifølge R&Å sin facebookside en rotete kamp hvor personlige feil hos de blåkledde ble avgjørende for at Gjerdrum scoret to mål. Ett i hver omgang. R&Å produserte ok med sjanser fremover, men var altfor ineffektive.

De var først og fremst fornøyde med at de kom seg rundt på kantene og kom til mange gode innlegg. I tillegg slapp de Gjerdrum til få muligheter. Det som må jobbes mer på er besluttsomhet i begge ender av banen.

Neste kamp for R&Å er mot Skjetten 8.februar i Kongsvingerhallen

Les referat fra kampen her

———-

Fet 2 – Hvam 2-2

Hvam tok turen til Fedrelandet hvor de møtte divisjonskollega Fet 2 til kamp. En kamp som hvor en nykommer og en prøvespiller noterte seg for Hvam sine scoringer. Kampen hadde tidvis høyt tempo, men det stod 0-0 til pause. Litt ut i andre omgang satte Hvam i gang en kontring som til slutt endte hos nykommer Niklas Skogly. Alene med keeper var han sikkerheten selv. Dessverre kom Fet tilbake og scoret to kjappe mål. Hvam svarte med å presse høyere opp i banen. Prøvespiller Ole Kristian Bye(fra FSK) kom rundt på vestreseiden og la et flott innlegg inn til Hans Kristian Hofsrud, også han prøvespiller(fra R&Å), som stanget inn utligningen.

Neste treningskamp for Hvam er hjemme mot Leirsund kl.20:30 mandag 3.februar.

Les referat fra kampen her

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg