Hvam med sterk snuoperasjon borte mot Søndre Høland

Julian Risvik Paulsen førte laget sitt til seier over Søndre Høland. 7 poeng på tre kamper på en uke er veldig bra

Hvam har hatt det meget travelt i med tre kamper på under en uke. Heldigvis gikk de inn i tøffe uken med kamp onsdag-lørdag-tirsdag med to strake seire i banken.

Onsdagens oppgjør har vi skrevet om tidligere ( les her) Den endte med 1-3 seier borte mot et godt Aurskog-Høland 2-lag. Fredag var det duket for lokaloppgjør mot R&Å 2. Hvamsingene så ut til å gå mot en 3-2 seier, men helt på tampen av oppgjøret klarte de Årnes-gutta å utligne til 3-3, som også ble sluttresultatet. Målscorere for Hvam var Fredrik Olsen 2 og Tony Kristiansen. For gjestene fra Årnes så ble målene satt inn av Marcus Damstuen, Øystein Riise Pedersen og Lars Halvor Røisgaard

5.divisjon  Søndre Høland – Hvam 1-3

Vi tok en prat med Henrik Risvik Paulsen etter kampen. Han kan fortelle at to kamper på seks dager satte litt preg på orken til laget. Hvam startet derfor kampen i et rolig temp, prøvde å spille mye ball ettersom de hadde litt tynn tropp til matchen. Med kun 13 spillere disponible, så gjaldt det å gjøre smarte valg med ballen. Dessverre gjorde Hvam noen enkle feil som resulterte i at Søndre Høland tok ledelsen 1-0 etter et kvarter spill.

Julian Risvik Paulsen med årets to første nettkjenninger

Etter målet tok Hvam mer og mer over, og etter 40 minutter var det dags for utligning. Tony Kristiansen spilte Julian Risvik Paulsen fint igjennom alene med keeper og kald som en fisk så satte kapteinen ballen rolig i hjørnet, utagbart for keeper.

Andre omgangen startet litt mer kaotisk for Hvam-gutta. Hjemmelaget var veldig på og holdt et godt trykk mot Hvam målet. Hvam hadde nok med å forsvare seg, men etter 70 minutter så sendte Simen Scharning en fin ball frem mot Julian Risvik Paulsen, som dempet ballen på brystet før han klinte ballen på halv volley i lengste hjørnet. Dagens fineste scoring. Like etterpå kom Simen Scharning påå et godt løp fra sin indreløper posisjon, kranglet med seg ballen inn i sekstenmeteren og breisdet ballen i det lengste hjørnet og punkterte med det kampen til Hvam sin fordel.

• Vi er godt fornyede med gjennomføringen og at vi klarer å snu kampen. En solid og viktig borteseier for oss, sier en fornøyd Julian Risvik Paulsen etter kampslutt.

Seieren betyr at Hvam nå er oppe på 4.plass med 16 poeng på ni kamper. Neste match er tirsdag 13.juni hjemme mot Skjetten 2

Hvam stilte med følgende lag mot Søndre Høland: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Julian Risvik Paulsen, Anders Norum, Stian Bøsterud, Gøran Haga, Fredrik Olsen, Simen Scharning, Tony Kristiansen, Even Dahl og Thomas Wiksaas. Benyttede innbyttere: Sebastian Munthe Øvrum, Vegard Berge og Alexander Andersen